Ev içi asansör, evin konforunu arttıracak, insanların rahat bir şekilde istedikleri kata ulaşmasını sağlayacak bir asansör sistemidir. Hareket kabiliyeti kısıtlı olan bireylerin yaşamına konfor katan bu uygulamada en önemli faktör, üst güvenlik önlemidir. Kimsenin kabin içinde kalmadan güvenle kullandığı üst düzey ev içi asansör modelleri üretilmektedir.

Kullanıcı ve montaj için güvenlik düzeyini üst seviyeye çıkaran üreticiler, sadece ev içinde değil, dışındaki alanlarda da uygulama yapabiliyorlar. Elektrikli ve hidrolik modeller olarak projelendirilen ev içi kabin modellerinin özelliklerini de boyutlarını da siz belirleyebiliyorsunuz. Sadece fonksiyonel değil aynı zamanda dekoratif olarak da tercih edebilir, evinize dilediğiniz renk ve modelde bir ev içi asansör ile şıklık katabilirsiniz.

Engelli asansörleri konusunda bu yazımızı da okuyabilirsiniz: Engelli Asansörü Nedir?

Ev İçi Asansör Fiyatları Nasıl Belirleniyor?

Ev içi asansör fiyatları bütçenizi sarsmayacak kolaylıkta olup montaj ve kurulumu çok kısa sürede gerçekleştiriliyor. Asansör kabin fiyatları denilince akla shaftlı veya shaftsız dublex ve triplex villa tipi yapılar da kullanılmak için üretilen, ruhsat gerektirmeyen genellikle 0,15m/sn hız ile çalışan en ekonomik asansörler geliyor. Ancak, en ekonomik asansörler, en ucuz asansörler demek değil.

evasansoru

Asansör motor fiyatları, kullanılacak ürünün kalitesine göre değişmektedir. İsteğe bağlı özel ölçü yapılarak imal edilen hidrolik asansör fiyatları da ölçülere göre farklılık gösterir. Panoramik cam kabin, manuel veya otomatik kapı seçeneği gibi isteklerinize uygun asansör fiyatları oluşturulabilir. Asansör hidrolik ünite fiyatları, ev, villa gibi kişisel mülklerinizin kat sayısına bağlı olarak bile değişkenlik gösterir. Kabin ölçüsü, kapının ölçüleri 2 duraklı hidrolik asansör fiyatlarını da etkiler.

Ev Asansörü Fiyatları Özelliklerine Göre Değişiyor!

Asansör hidrolik ünite fiyatları, durak sayısı, taşıma kapasitesi, asansör boyutları, tam veya yarı otomatik kapı gibi çok sayıda etkene göre değişir. Hidrolik asansör kapak fiyatları, ihtiyacınıza bağlı olarak kaç kişilik olacaksa ona göre üretilebilecektir. Taşıma kapasitesi ve kullanılan malzeme ücretlendirmede farklılık yaratacaktır. 2 duraklı asansör fiyatları, isteğinize göre asansör fiyatları, VVVF kademesiz hız kontrollü manuel veya otomatik, VVVF hız kontrollü 1.2 hız (zemin) otomatik veya 1.6 hız (zemin) otomatik, VVVF hız kontrollü 1.2 hız manuel veya 1.6 hız manuel ya da 1.2 hız otomatik veya 1.6 hız otomatik gibi seçeneklerde olabilir.

evasansorleri

Asansör motor fiyatları, yüksek katlı yerlerde daha güçlü bir motor gerektirdiği için ona uygun bir seçim yapmanın önemini gösteriyor. Kaç duraklı bir asansöre ihtiyacınız olduğunu belirlemeniz önemli etkendir. Asansör kabin fiyatları, paslanmaz malzeme olması ve teknik donanıma dikkat edilerek yapılmasına göre teklif verilerek yapılabilir.

Ürün Kalitesi de Önemli

Asansör kabin fiyatları, engelli asansörü mü yoksa panoramik asansör olarak mı tasarlanacağına bağlı değişebilir. Hidrolik asansör fiyatlarında uygulanan VVVF hız kontrollü, kademeli ya da kademesiz ürünler arasından en uygun ev asansörü modelini seçip keyfini çıkarabilirsiniz. 4 kişiden 8 kişiye kadar farklı kişi kapasiteleri de bulunan ev içi asansör fiyatları, sizin beğeninize sunuluyor.

vimechomelift

Tıklayın, VIMEC’in yeni, lüks ve benzersiz E20 Homelift model ev asansörünü inceleyin.

En üstün teknolojiyle donatılan modeller, itina ile ölçüsü alınarak yapıldığı için hidrolik asansör fiyatları da işin kalitesine göre belirleniyor. Asansör motor fiyatlarının yüksek olarak bilinmesi diye bir şey yoktur. Her bütçeye göre birçok kusursuz seçim seçeneğiniz bulunmaktadır.

evasansor

Günümüzde alanında deneyimli ustalar ve yüksek kalitede işçilikle birlikte ev içi asansörler oldukça tercih ediliyor. Ev içi asansör fiyatları, montaj ve kurumla istediğiniz ölçülerde yapılarak size sunulur. Siz de hidrolik asansör kapak fiyatları, asansör motor fiyatları ve asansör hidrolik ünite fiyatları konusunda bir piyasa araştırması yaparak en uygun ve kaliteli ürüne ulaşabilirsiniz. VMC ise asansör fiyatları anlamında kalitesine göre ekonomik oluşlarıyla ve ergonomik şık tasarımlarıyla oldukça beğeni topluyor. Sizde ev içi asansör modellerini görmek ve fiyat almak için VMC Erişim A.Ş’yi ziyaret edebilirsiniz.


0 yorum

Bir cevap yazın

Avatar placeholder

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir